GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Læs om World Trade Center Association her

World Trade Center Ballerup

World Trade Center Ballerup World Trade Center Ballerup
WTC Healthcare Center ligger i World Trade Center Ballerup - et internationalt flerbrugerhus

World Trade Center Ballerup er et moderne flerbrugerhus på 17.000 m2 hvor både mindre og større virksomheder kan trives og vokse. Indsigt og udsyn - viden og netværk går hånd i hånd.
Som virksomhed bliver du en del af et internt og internationalt netværk med flere end 300 World Trade Centre i mere end 90 lande. Du kan således møde nye samarbejdspartnere og nye kunder - i og uden for Danmark. 

Mere end 110 virksomheder har valgt at drive deres forretning fra WTC Balleup, hvilket resulterer i at huset summer af liv og der bliver gjort forretning på kryds og tværs.  
Læs mere om World Trade Center Ballerup

World Trade Centers Association
World Trade Center Ballerup er certificeret af World Trade Centers Association (WTCA) - din garanti for at vi lever op til de højeste standarder indenfor byggeri, service og services. WTCA er en uafhængig, verdensomspændende organisation, der arbejder aktivt for at øge samarbejde og handel globalt, regionalt og lokalt. Siden WTCA blev stiftet i New York i 1970 er kendskabet og medlemstallet vokset stødt. I dag udgør organisationen et de mest eksklusive og anerkendte brands indenfor international handel, med flere end 300 World Trade Centre i mere end 100 lande. 
Læs mere på www.wtca.org