GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Læs om WTC Healthcare Center

WTC Healthcare Center

Sundheds- og Velværekoncept med samarbejde på tværs af fag og specialer.

WTC Healthcare Center afspejler den positive og dynamiske World Trade Center-ånd, hvor samarbejde og innovation, på tværs af fag og specialer, er nøgleelementerne, for at opnå de bedste resultater.
Vi har til huse midt i et af Ballerups største erhvervsområder, hvor mere end 40.000 mennesker har deres daglige gang lige rundt om hjørnet - og i nærområdet er der yderligere mere end 100.000 arbejdspladser. Langt de fleste af alle disse ansatte vil på et eller andet tidspunkt få behov for undersøgelse og- eller behandling af specialister eller terapeuter. Disse ydelser vil WTC Healthcare Center tilbyde udført af topprofessionelle fagspecialister fra en lang række relevante specialer og terapiformer.

WTC Healthcare Center har med sine 5.000 m2 plads til klinikker og behandlingsfaciliteter indenfor såvel det etablerede sundheds- og behandlingssystem som andre udøvere indenfor sundhed og velvære. WTC Healthcare Center, der også indeholder Fitnesscenter, rum til holdtræning, undervisning og foredrag, tilbyder undersøgelse, behandling, terapi, træning og sparring indenfor en lang række specialer.

Hør Direktør Benedicte Rønje fortælle om konceptet: