GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Velkommen til CPH Osteopati, der den 1. marts har valgt at drive en af deres klinikker i vores sundhedshus.

15. marts 2022

WTC Healthcare Center udvider med osteopater, der har mange års erfaring i både osteopati og fysioterapi.

Velkommen til CPH Osteopati, der fra den 1. marts vil være at finde i vores sundhedshus.

CPH Osteopati er en kæde med i alt 4 klinikker i hhv. København, Birkerød, Ballerup og Køge. De tilbyder effektiv osteopatisk behandling til alle - lige fra babyer til voksne. De hjælper med en lang række problemer og gener i kroppen, og gør dig smertefri med osteopati.

Osteopati er helkropsorienteret behandling
En osteopat genopretter din fysiske balance og frigør din krops selvhelende mekanismer. Med hænderne som det centrale redskab finder osteopaten årsagen til dit problem og får det behandlet. Derfor er osteopati så utrolig effektfuldt til at skabe hele mennesker i en sund krop. En osteopat er specialiseret i hvordan alle de forskellige dele af din krop arbejder og påvirker hinanden. Det er både knogler, led, bindevæv, muskler, organ- og nervesystemet. Det hele hænger sammen, og den sammenhæng kan osteopaten både overskue, behandle og hele.

CPH Osteopati er en klar styrkelse af WTC Healthcare Center, hvor professionelle behandlere, specialister og terapeuter arbejder sammen på tværs af fag og specialer for at yde optimal behandling og vejledning.

Læs mere om CPH Ostopati