GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Få en klinik i WTC Healthcare Center

Mangler du en klinik?

Ønsker du lyse venlige lokaler med nem trafikal adgang, gratis parkering samt muligheden for at sparre med kolleger og samarbejdspartnere?

Så er en klinik i WTC Healthcare Center måske lige sagen.
WTC Healthcare Center har med sine 5.000 m2 plads til klinikker og behandlingsfaciliteter indenfor såvel det etablerede sundheds- og behandlingssystem som andre udøvere indenfor forebyggelse, behandling og velvære. WTC Healthcare Center, der også indeholder Fitnesscenter, rum til holdtræning, undervisning og foredrag, tilbyder undersøgelse, behandling, træning og sparring indenfor en lang række specialer.

hør mere om mulighederne  for en klinik     Wtc healthcare brochure

Vision 
Vores vision er at skabe en ”One Stop Health Shop” der bygger på Forebyggelse, Behandling og Velvære, hvor behandlere og terapeuter tager udgangspunkt i det ”hele unikke menneske” og samarbejder på tværs af specialer og terapiformer for at opnå det bedste for klienten. Nøgleordene er fleksibilitet, effektivitet, lønsomhed, professionalisme, kvalitet og service til lavest mulige driftsomkostninger.

Mission
Vores mission er at være det foretrukne Healthcare Center for nærområdet i og omkring Ballerup og gøre hverdagen nemmere for alle de mennesker der har deres daglige gang i området.

”Det hele unikke menneske”
WTC Healthcare Center tager udgangspunkt i  ”Det hele unikke menneske”, hvor top professionelle behandlere, terapeuter og specialister samarbejder på tværs af specialer, for at give klienterne optimal behandling og vejledning. 

Central beliggenhed og gratis parkering
Vi har til huse midt i Ballerups største erhvervsområde, hvor mere end 40.000 mennesker har deres daglige gang lige rundt om hjørnet - og i nærområdet er der yderligere mere end 100.000 arbejdspladser. Langt de fleste af alle disse ansatte vil på et eller andet tidspunkt få behov for undersøgelse og- eller behandling af specialister eller terapeuter. Disse ydelser tilbyder WTC Healthcare Center udført af topprofessionelle fagspecialister fra en lang række relevante og aktuelle specialer og terapiformer.

WTC Healthcare Center ligger i World Trade Center Ballerup og afspejler således den positive og dynamiske World Trade Center-ånd, hvor samarbejde og innovation, på tværs af fag og brancher, er nøgleelementerne, for at opnå de bedste resultater. 

Vil du være en del af WTC Healthcare Center?
Så kontakt direktør Benedicte Rønje på br@wtchealthcare.dk eller mobil 2946 8085.