GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy WTC Healthcare Center Ballerup - Tandlægeklinik

Tandlægeklinik

Velkommen til PLUS1 – din tandlæge i Ballerup

Vi tilbyder en professionel behandling i rolige omgivelser. Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller te inden din behandling.

Hvad enten du har brug for et simpelt eftersyn, eller du skal bruge en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger vi altid for at have god tid til dig og sikrer, at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen.

Vi tager os god tid, og du vil opleve empatiske og engagerede behandlere, der ser hele dig. Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere enhver bekymring, du har i forbindelse med dit tandlægebesøg. Når du kommer til en behandling hos os, bliver du mødt i øjenhøjde

Vi forstår vigtigheden af, at der er god tid til hver enkelt patient.

Samfundssind
Som virksomhed opfører vi os bæredygtigt og ansvarligt ved at benytte produkter, der belaster miljøet mindst muligt. Derfor kan du sætte dig i tandlægestolen hos os med god samvittighed.

Vi har en ambition om at være så bæredygtige som muligt og tager et stort ansvar for at skåne miljøet mest muligt med de produkter, vi benytter i klinikken.
Vores klinik tager ansvaret for miljøet alvorligt. Derfor sørger vi for at benytte produkter, der belaster miljøet mindst muligt. 

Se video om PLUS1 Tandlægeklinik

 

 

Gå til hjemmesiden