GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy WTC Healthcare Center Ballerup - Stresscenter

Thauer Stresscenter

Specialiseret viden inden for stress og psykisk førstehjælp

Thauer Stresscenter ApS er specialiseret inden for stress og psykisk førstehjælp, og har mange års erfaring i arbejdet med stressramte organisationer og mennesker.
Thauer Stresscenter arbejder med stressproblematikker på et individuelt plan gennem vores ANTI-STRESS forløb, der henvender sig både til private og virksomheder. Derudober samarbejder vi med Psykiatrifonden omkring 2 dages kurser i Psykisk førstehjælp målrettet ledere, HR og arbejdsmiljørepræsentanter, og vi afholder både personlige og professionelle førstehjælpskurser mod stress for virksomhedens medarbejdere på alle niveauer.

Samarbejder med Psykiatrifonden
Vi efteruddanner os løbende og samarbejder medPsykiatrifonden omkring formidling af deres koncept inden for Psykisk førstehjælp.

Stressforskning
Vores fokus er rettet mod oplysning om stress og mental sundhed generelt, og forskningsbaseret undersøgelser fra bl.a. Sverige viser, at viden og værktøjer til adfærdsændring er den bedste kur mod stress både hos virksomheder og den enkelte medarbejder.

Kendetegnet ved Thauer Stresscenter ApS
Vores kendetegn er det store engagement, en solid og evidens baseret viden samt en grundighed i vores arbejde med stress både på det individuelle plan og med opkvalificering af virksomhedens ledere og medarbejdere.

Gå til hjemmesiden