GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy CPH Osteopati

CPH Osteopati

Vi gør dig smertefri med osteopati.

Vi tilbyder effektiv osteopatisk behandling til alle, lige fra babyer til voksne, på vores 4 klinikker beliggende centralt i København, Birkerød, Ballerup og Køge.

Vi er uddannede osteopater og fysioterapeuter. Vi tøver derfor ikke med at kalde os specialiser i manuel diagnostik og behandling af af din krop. Vi hjælper med lang række problemer og gener i kroppen, både hos de store og små. Vi har alle mange års erfaring og specialiserede indenfor diagnosticering og behandling af bl.a. babybehandling, rygsmerter, diskusprolaps, iskias, nakkesmerter, piskesmæld, fordøjelse, forstoppelse, hælspore, svimmelhed, Thoracic outlet syndrom, irritabel tyktarm mm.

Fem altafgørende grunde til hvorfor du skal vælge CPH Osteopati:

  1. Hos CPH Osteopati har vi et ekstremt højt faglig niveau - Vores behandlere har to statsautoriserede uddannelser som baggrund. Vi er både færdiguddannede osteopater og har en professionsbachelor grad i fysioterapi.

  2. Vi betragter hele din krop som én sammenhængende mekanisme og på den måde identificeres årsagen til dine udfordringer særdeles effektivt.

  3.  Vi arbejder yderst grundigt med hele din krop: knogler, led, bindevæv, muskler, organer og nerver. Formålet med behandlingen er, at få din krop i balance så den kan helbrede sig selv.

  4. Vi kan ofte afhjælpe smerter og problemer, hvor anden behandling har givet op

  5. Du opnår en langvarig effekt, fordi behandlingsforløbet er så grundigt og fordi vi altid kombinerer din behandling med relevante fysioterapeutiske øvelser.

 GÅ TIL HJEMMESIDEN