GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Conopor - Gravid på arbejde. Vi forener arbejde, graviditet og familie.

Conopor - Gravid på arbejde

Gravid på arbejde - vi forener arbejde, graviditet og familie

Med omdrejningspunktet “Den gode graviditet” rådgiver Gravid på Arbejde kvinder i store og små virksomheder inden for mange forskellige brancher.
Vi ved, hvordan graviditet og arbejde kan fungere optimalt, så kvinden oplever den gode graviditet og heri fx oplever en reduktion af smerter, mindre stress og større forståelse af, hvordan hun bedst muligt kan tage vare på sig selv.

Gravid på Arbejde består af et landsdækkende team af sundhedsfaglige rådgivere, der tager ud til arbejdspladsen. Alle vores rådgivere er som minimum uddannet jordemoder og herefter er lært op i vores metode. Vores rådgivning går både til den gravide, hendes leder og evt. selve arbejdspladsen. Vores omdrejningspunkt er den gode graviditet. Derfor har vi glade gravide medarbejdere.

Den gode graviditet kommer i et samspil mellem flere parter i kvindens dagligdag:

  1. Den gravide kvinde, der skal have lyst og interesse i at gå aktivitet ind i samarbejdet, både i forhold til sin arbejdsdag, men også i forhold fx arbejdet med kroppen.
  2. Arbejdsgiver/leder, der gerne vil være med til at forme det rette arbejdsmiljø for den gravide – ikke blot på papiret, men fordi der er et ønske om, at hun skal trives og have det godt i arbejdet.
  3. Den korrekte faglige viden, som kan belyse, hvilke risici der vil være for den gravide og arbejdspladsen, men også hvordan de forebyggende kan højne kvindens glæde i arbejdet gennem graviditeten. 

Gå til hjemmesiden