GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy WTC Healthcare Center Ballerup - Coach & Jordemoder

Camaniki

Klinikken for livgivende samtaler

Velkommen til Camaniki - coach og jordemoder klinik.
Her er den livgivende samtale i fokus. Den handler om at møde dig der hvor du er, acceptere dig som den du er, og dét netop du kommer med. Du kan få et individuelt forløb med kontinuitet og nærvær ved den samme erfarne jordemoder og mulighed for bare én enkelt eller flere konsultationer alt efter dit behov.


Jordemoder konsultationer kan kombineres med coach samtaler i det omfang du og din partner ønsker det. Mit speciale er særligt omkring forældreskab og samtalerne i graviditeten og tiden efter fødslen.

Ydelser
Hos Camaniki kan du få et forløb med netop de jordemoderydelser du har behov for. Er du gravid og savner mere tid, ro og kontinuitet ved jordemoderkonsultationerne? Her kan jeg tilbyde et forløb med et skræddersyet antal konsultationer af 1 times varighed med fokus på dig og eventuelt din partner.

En jordemoderkonsultation hos Camaniki indeholde alle de kliniske undersøgelser: som BT måling, tjek af din urin, lytte hjertelyd fra 16 graviditetsuge og vurdering af hvordan barnet ligger i livmoderen og barnets størrelse fra ca 28 graviditetsuge. Og afhængig af graviditetsuge fokus på de graviditetsgener du kan have på nuværende tidspunkt. Ydermere er der 100 % tid og ro til det som fylder for dig i din graviditet.

Læs mere om camaniki