GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Aku-laser.dk tilbyder moderne akupunktur, k-laser og cubbing

Aku-laser

Velkommen til Aku-laser.dk, der tilbyder moderne akupunktur, k-laser og cubbing.

Klinikken arbejder med metoder, der effektiv går ind og lindrer de forskellige problematikker vi står over for.

Den akupunkturmetode vi benytter hos Aku-laser.dk, og som er den primære behandlingsmetode hos os, er udviklet af John Boel, og foregår således, at vi med nålene påvirker reflekspunkter i
centralnervesystemet. På den måde opnår vi en hurtig og målrettet behandling, som erfaringsmæssig giver både hurtige og gode resultater.

Hvordan adskiller det sig fra klassisk kinesisk akupunktur?
I klassisk kinesisk akupunktur søger man at skabe balance mellem yin og yang, hvor den moderne akupunktur vi benytter, er mere målrettet mod den aktuelle problematik. Man kan sammenligne det med man har smidt sine nøgle væk. Ved den klassiske tankegang laver man en hovedrengøring for til sidst at finde nøglerne. Ved den moderne tankegang, tænker vi et skridt tilbage; ”hvor havde jeg dem sidst”. Det er derfor to forskellige måder at anse akupunkturen på.

Vi arbejder med nogle metoder der effektiv går ind og lindrer de forskellige problematikker vi står over for. På den måde ved du hurtigt om aku-laser.dk er løsningen for dig. Typisk vil du opleve en væsentlig forbedring allerede efter første behandling. I nogle tilfælde, ved længerevarende skader eller lignende, skal der flere behandlinger til for at opnå samme effekt. Dog vil der i disse tilfælde være tale om ubalancer der er bygget op over en lang periode.

Er du i tvivl om aku-laser.dk er løsninger for dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.GÅ TIL HJEMMESIDEN