GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Styrk trivsel og performance med kroppen som medspiller

17. november 2016 , 16.00-18.00

Styrk trivsel og performance med kroppen som medspiller

Hvorfor kun bruge hovedet, når det gælder om at tage beslutninger om trivsel, innovation og performance på arbejdet?

 

Ny hjerneforskning, at man ved at inddrage kroppen får aktiveret helt andre ressourcer og gemt viden, samt øger ejerskab og performance.

Få viden om, hvordan det gøres i praksis, når en certificeret LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator og en psykomotorisk terapeut giver praktiske eksempler baseret på deres arbejde med enkeltpersoner og teams  i virksomheder som bl.a. IKEA, Bavarian Nordic.

Stol på dine hænder med LEGO® SERIOUS PLAY® metoden v. Inga Coello, Coello ApS.
Oplev en smagsprøve på, hvordan man ved hjælp af LEGO® klodser kan skabe øget innovation og viden. LEGO® SERIOUS PLAY® metoden er udviklet af Lego og IMD Business School fra Schweiz og bruges af organisationer i hele verden. Ved hjælp af leg og brugen af hænderne aktiveres ubevidst viden, som allerede findes hos den enkelte. Metoden sikrer endvidere, at alle bliver hørt, og at konventionel tænkning bliver brudt.

Små skridt – store forandringer
Det moderne menneske i naturlig krop v. Kristine Holmquist, Den Kloge Krop
Du kan forebygge stress gennem simple fysiske øvelser, som nemt kan indgå i en både travl og effektiv arbejdsdag. Vi arbejder b.la med, at regulere det autonome nervesystem, ved påvirkning af vagus nerven. Med det formål er at pulsregulere og fysisk komme ”ned i kroppen”.

Øvelser virker forskelligt fra menneske til menneske og du vil få mulighed for at få erfaring med de øvelser, som har effekt på dig og som passer ind i lige præcis den måde din hverdag er konstrueret på.

Den moderne vidensarbejders vigtigste aktiv er hjernen, som ofte skal arbejde i højt tempo hele dagen. Ved at planlægge at give din hjerne små pauser oparbejdes en robusthed og stabilitet, som er afgørende i det forebyggende arbejde mod stress.

Med en øget bevidsthed om hvordan krop og sind uløseligt hænger sammen vil du kunne arbejde målrettet mod den ro og evne til nærvær, som på sigt kan styrke din arbejdsevne og generelt give dig en større livskvalitet.

Tilmelding
Tilmeld dig senest den 14. november på wtcballerup@wtcballerup.dk
Arrangementet er gratis.