GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Stress af og sov godt

08. marts 2017 , 16.00-17.30

Stress af og sov godt

Kom til GRATIS event og hør to af vores eksperter fra WTC Healthcare Center dele ud af deres viden

Terapi alene virker ikke, når man er i stressbehandling
At komme sig efter en stress-sygemelding samt undgå tilbagevendende stress, kan for mange medarbejdere være en meget svær opgave. Alt for mange henvises til stressforløb – uden større effekt, og hvor terapi bliver det primære omdrejningspunkt. Alt for mange går ned med stress igen, og efter 2. sygemelding går virksomheden for alvor og overvejer om denne medarbejder er en ”god investering”. Så hvordan kan dette undgås?

Rikke Maj Thauer fra Thauer Stresscenter vil give dig indblik i forskningsresultater og dele ud af mange års erfaring fra arbejdet med individuelle ANTISTRESS forløb. Få også indblik i, hvad et effektivt stressforløb bør indeholde og bliv introduceret til et konkret værktøj, som kan anvendes i virksomheden ifbm. medarbejderudviklingssamtaler. 

Foredraget er for ledere, HR, AMR samt nysgerrige og omsorgsfulde kollegaer.

Se mere på www.thauer.dk

 

Gode råd virker ikke, når man har søvnproblemer
At sove er det mest restituerende, man kan foretage sig både for sit velbefindende og for sin ydeevne – men endnu vigtigere, når det gælder robusthed over for stress og undgåelse af sygdom. Derfor må både virksomheder og enkeltpersoner prioritere søvnen. Hvorfor er det så så svært?

Torben Jager Petersen fra ScanSleep vil gøre dig klogere på søvn. Kom og få screenet din søvn med ScanSleeps webbaserede screeningsværktøj, og hør, hvad du og din virksomhed kan gøre fremadrettet.

Foredraget er både for dig, som gerne VIL sove, men ikke KAN – og for dig, som KAN, men ikke ”VIL” (prioritere at sove).

Se mere på www.scansleep.dk

Tilmelding via www.thauer.dk senest tirsdag 7. marts 2017