GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Lær at hjælpe andre med at forebygge og håndtere stress!

12. september 2018 , kl. 17.00 - 19.00

Lær at hjælpe andre med at forebygge og håndtere stress!

ARRANGEMENTET ER AFLYST !! ARRANGEMENTET ER AFLYST !!
Arbejder du med mennesker, hvor du har brug for konkrete værktøjer til at håndtere mental trivsel og vil du gerne styrke dine kompetencer indenfor praktisk stresshåndtering?

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende prioritering, viden, værktøjer, kommunikation og at ledere ikke er klædt på til at forstå hvordan stress kan forebygges.

Mange oplever, at der bliver mere og mere travlt, at kravene stiger løbende og at mange ikke er i stand til at prioritere, hvad der er vigtigt, både på arbejde og i privatlivet.

Seminaret giver indblik i:

  • Hvad er psykisk førstehjælp?
  • Hvordan du spotter mistrivsel hos andre og agerer på det
  • Hvad er compassion?
  • Hvordan du kan anvende compassion i arbejdet med forebyggelse af stress
  • Hvordan enkle og praktiske værktøjer kan bruges til at afhjælpe en presset situation
  • VÆRKTØJ: Du får en LIVE demonstration af værktøjet situationsbestemt stresshåndtering

 

Al undervisning hos Thauer Stresscenter er bygget op omkring tankegangen med psykisk førstehjælp. Vi tror på, at fremtidens arbejdsmarked vil klare sig bedre, når det bliver lige så almindeligt som fysisk førstehjælp.

Det skal være nemt for den enkelte leder at spotte tegn på stress, at tage samtalen om psykisk mistrivsel og benytte praktiske effektive værktøjer til at hjælpe med at forebygge stress.

NB: På seminaret vil du også introduceret til Thauer Stresscenter’s uddannelse og kurser indenfor psykisk førstehjælp og stresshåndtering.

Tilmeld dig her her