GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Introseminar om stress - medarbejdere og kolleger

09. maj 2019 , 17.00 - 19.30

Introseminar om stress

Sådan styrker du trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere og kolleger

Introseminaret giver dig konkret viden om, hvordan du fremmer trivsel og forebygger stress blandt medarbejdere og kolleger med lavpraktiske og effektive værktøjer.

En analyse foretaget af Thauer Stresscenter ApS viser, at nogle af de største udfordringer ift. stress/trivsel på arbejdspladsen skyldes manglende prioritering, viden om stress, kommunikation og at ledere, HR og arbejdsmiljø(repræsentanter) ikke har konkrete værktøjer og ikke er klædt på til at forstå, hvordan stress kan forebygges hos den enkelt medarbejder i hverdagen.

Vores analyse peger i retning af, at mange ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, TR, HR m.fl. i både den private og offentlige sektor, efterlyser helt lavpraktiske værktøjer til at spotte stress og mistrivsel, tage den ”bløde” dialog der forebygger stress i en travl hverdag.

Tilmelding
Du har nu muligheden for at tilmelde dig introseminaret i World Trade Center Ballerup. Normalprisen er 249 kr. pr. deltager, men når du bruger denne tilmelding, får du en plads uden beregning.

Læs mere om Thauer Stresscenter