GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Gratis meditationsaften

30. november 2016 , 17 - 18

Gratis meditationsaften

Her har du muligheden for at få en times guidet meditation i stille og rolige omgivelser sammen med andre.

Vi starter med lette stræk for at gøre kroppen klar til at sidde eller ligge i ro. Derefter selve meditationen som har fokus på vejrtrækning, ro, nærvær og fordybelse. Meditation øger evnen til nærvær og koncentration ,og du opnår fuld opmærksomhed på det, der er lige nu. Dermed også en mulighed for at ændre på det, der forstyrrer dit sind. Samtidig virker meditation stressreducerende og øger din hukommelse.  

Tilmelding

Du skal tilmelde dig på mailen: denklogekrop@denklogekrop.dk

Det foregår i WTC Healthcare Center, Borupvang 3 2750 Ballerup.

 

Mange mennesker lever en dagligdag uden megen tid til fordybelse og refleksion. Der er hele tiden en masse informationer og valg, vi skal tage stilling til både i arbejdslivet og i privatlivet. De tanker vi har drejer sig mest om det ydre liv og ikke om den blotte tilstedeværelse dvs hvordan vi egentlig har det.

Gentagne meditation kan give dig klarhed og overskud, og øge din koncentration, og dermed skabe ro i sindet. Det vil gøre dig bedre til at handle i overensstemmelse med hvem du er, og hvad dine behov og værdier er. Dette kan på sigt gøre dig bedre til at stå fast, så du udvikler mere medfølelse, forståelse og åbenhed overfor andre mennesker, og mere styrke, tålmodighed og mental klarhed for os selv.