GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Bliv klogere på kvinders sygefravær

21. marts 2017 , 13.30 - 16.00

Bliv klogere på kvinders sygefravær

Kvinder har højere sygefravær end mænd. Hvad er årsagerne? Og har billedet ændret sig over tid?

Er der særlige opmærksomhedspunkter i forhold til kvinders arbejdsmiljø? Og er sygefravær på grund af graviditet muligt at forebygge? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret af dagens oplægsholdere.

Vi får besøg af Jesper Møller Pedersen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA), som med udgangspunkt i undersøgelsen ”Arbejdsmiljø og Helbred i Danmark” vil se nærmere på kvinders arbejdsmiljø, helbred og sygefravær - og den udvikling der har været indenfor særlige arbejdsmiljøområder.

Direktør Jean Vennerstrøm, Conopor, vil fortælle om sit forskningsprojekt ”Gravid på arbejde” på 10 store og mellemstore virksomheder. Et projekt som har vist, at en kombination af rådgivning til den gravide og ledelsesmæssig sparring kan nedsætte fravær på grund af graviditet væsentligt.

Vi slutter dagen af med at høre om Telias spændende erfaringer og resultater med en målrettet indsats for at forebygge sygefravær ved graviditet.

Tilmelding
Tilmeld dig senest den 14. marts.

Læs mere om programmet

I Conopor ved vi at sygefravær har mange sider. Vi ved at utrolig mange faktorer påvirker om et menneske trives eller ej. Det har vi specialiseret os i. Igennem flere år har indehaver Jean Vennestrøm, PhD arbejdet med forståelse af forskellige fraværsproblematikker, motivation og indsatser i forhold til trivsel for individet både i og uden for arbejdspladsen. Derfor er Conopor i dag en specialistvirksomhed.