Nyt sundhedscenter i Ballerups erhvervsområde

20 klinikker, behandlere, terapeuter, massører mm. står nu klar til at tage imod i WTC Healthcare Center, hvor de tilbyder en bred palet af sundheds- og velværeydelser til virksomheder og private i Ballerup.

Nu skal det være slut med at bruge halve og hele fridage på at gå til tandlæge, fysioterapeut, psykolog, kiropraktor og zoneterapeut eller for at kunne pleje sin krop i et fitnesscenter eller forkæle sig selv hos en stylist. Det er budskabet fra WTC Healthcare Center i Ballerup, der slår dørene op den 1. september. Her tilbyder foreløbig 20 klinikker, behandlere, terapeuter mm. således en servicepalet med fokus på forebyggelse, behandling og velvære til bl.a. de 40.000 mennesker, der har deres daglige gang i Ballerups største erhvervsområde.

Interessen for at kunne tilbyde sine medarbejdere en samlet sundheds- og velværepakke er da også stor blandt virksomhederne i området, lyder meldingen fra direktør Benedicte Rønje, WTC Healthcare Center. ”Vi har foreløbig haft besøg af 30 virksomheder fra nærområdet, som alle bekræfter os i, at vores koncept har en fremtid her i Ballerup. Virksomhederne vil således meget gerne gøre hverdagen lidt nemmere for deres medarbejdere, og derfor ser de store muligheder i vores ”One stop health shop”, der ligger lige rundt om hjørnet for de fleste i området”, siger Benedicte Rønje.

Her udgør forebyggelse som nævnt en af de tre hjørnesten. ”Vi henvender os både til den enkelte og virksomheden, da forebyggelse og fysisk og mental træning kan skåne os alle for mange fysiske skavanker og psykiske problemer som f.eks. stress. Det øger chancerne for at vi både trives godt derhjemme og har det fornødne overskud, når vi er på arbejde. WTC Healthcare Center tager udgangspunkt i ”Det hele menneske”, hvor topprofessionelle behandlere, specialister og terapeuter, som noget helt unikt, arbejder sammen på tværs af fag og specialer, for at yde klienterne optimal behandling og vejledning”, siger Benedicte Rønje.

Tandlægen holder åbent fra 9-19
Forebyggelse og behandling går hånd i hånd, når det gælder tandlægeydelser, hvor WTC Healthcare Center er godt rustet til at tackle opgaven. Tandlægeklinikken PLUS1 byder således patienterne velkommen i en stor lys klinik med et komplet behandlerteam, der tæller tandlæger, tandplejere og kirurger, som alle har den nyeste tandlægeteknologi ved hånden.

PLUS1 har valgt at åbne sin 4. klinik i Storkøbenhavn i WTC Healthcare Center efter nøje overvejelser, siger tandlæge og ejer af Plus1, Camilla Kirkeby. ”Centret har en fantastisk placering i forhold til de virksomheder, vi indgår aftaler med og til private i Ballerup. Vi har derfor investeret mange ressourcer i vores nye, moderne klinik og ser frem til at møde lokale, kvalitetsbevidste patienter, som vi glæder os til at kunne tilbyde behandling fra kl. 9.00-19.00”, siger Camilla Kirkeby.

Borgmesteren: Godt, privat sundhedsinitiativ
Åbningen af WTC Healthcare Center markerer yderligere en forankring af flerbrugerhuset, betoner direktør Lars Gøtke, Word Trade Center Ballerup. ”Det betyder nemlig, at de mange mennesker, der arbejder i området får lettere adgang til nogle sundheds- og velværeydelser, som man normalt ikke finder i et udpræget erhvervsområde som dette”, siger Lars Gøtke. 

Tanken om at tilføre Ballerups - og et af landets største erhvervsområder nye facetter, hilses da også velkommen af Ballerups borgmester Jesper Würtzen. ”Det nye center er et godt, privat initiativ på sundhedsområdet, som uden tvivl vil gavne de nuværende virksomheder og deres medarbejdere men selvfølgelig også tæller på plussiden, når andre virksomheder overvejer at etablere sig i Ballerup”, siger Jesper Würtzen.

WTC Healthcare Center holder Åbent Hus den 8. september kl. 15-18, hvor alle er velkommen til at kigge forbi og få en uforpligtende snak med de enkelte klinikker.

For yderligere oplysninger:
Kontakt direktør Benedicte Rønje, WTC Healthcare Center, mobil 2946 8085, br@wtcballerup.dk